Detta behöver du:
Till tårtbotten
- 75 g margarin
- 5 dl vetemjöl
- 2½ dl råsocker (går bra med strösocker också)
- 1 msk bakpulver
- 2 tsk vaniljsocker
- rivet skal från en citron
- 1 dl sojagrädde
- 2 dl sojamjölk
- 1-2 mogna bananer
- Banan
- 1 pkt vispad sojagrädde
- hallon
- 2 pkt vispgrädde soja
- Färska jordgubbar
- Nobless choklad (mörk)
- Sätt ugnen på 175 grader
- Smält mjölkfritt margarin i en kastrull.
- Rör ihop mjöl, socker, bakpulver, vaniljsocker och rivet citron skal.
- mixa sojagrädden, sojamjölken med banan
- Tillsätt margarin, sojagrädde och sojamjölk i skålen med torra ingredienser.
- Vispa med el visp till en jämn och fluffig smet. Häll i en smord och bröad form.
- Grädda längst ner i ugnen i 60 min.
- Låt svalna
- Skär sedan tårtan i 2 eller 3 delar och sedan lägg på fyllningen
- Mosa bananerna, lägg på understa delen
- blanda hallon med vispad grädde och bred på andra delen
- Vispad sojagrädde på kanterna och på överdelen
- Ta nobless choklad runt kanterna
- Skiva Jordgubbar och lägga över
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar